Virtuele vakman

Maak je kantoor op orde: tips voor een make-over!

tapijt reinigen

Maak je kantoor op orde: tips voor een make-over!

Geplaatst op

Net zoals een woning moet een kantoor om de zoveel tijd een make-over hebben. Wanneer er veranderingen in je bedrijf gaan komen, bijvoorbeeld een verandering van je visie of huisstijl, dan is het moment aan gebroken om je kantoor een make-over te geven. Natuurlijk is het dan tijd voor tapijt reinigen of de vloer vervangen. Kijk naar de tips.

Meubels

Een industriële stijl is populair in interieurs van woningen en bedrijfspanden. Daarin kun je mooie meubels vinden, met strakke vormen en moderne materialen. Industriële meubels zitten lekker en zijn vaak verstelbaar. Zo zijn er tafels die je omhoog kunt doen zodat je staande kunt typen aan je PC. Beetje variatie tussen zitten en staan schijnt gezond te zijn.

Vloer

Een gietvloer past mooi in een modern bedrijf. Dat geeft echt een moderne look aan het interieur. Daarbij zijn er ook een aantal overtuigende voordelen verbonden met de gietvloer:

  • Waterafstotend
  • Slijtvast
  • Flexibel
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

Gietvloer VS Betonvloer

Je ziet nog vaak een betonvloer, maar die heeft eigenlijk alle nadelen die de gietvloer niet heeft, zoals het feit dat hij snel scheurt bij vloerverwarming (door verschil warm en koud). Een betonvloer ook erg stoffig en er moet nog een bedekking op.

Lichtplan

Helemaal mooi wordt je interieur wanneer je een lichtdesigner een lichtplan laat ontwikkelen. Dan kun je de meubels, planten en eventuele designer- / kunstobjecten (zie je steeds vaker in een bedrijf) mooi uitlichten en naar voren brengen. Een goede omgeving met veel natuurlijk licht en mooi lichtplan (ledlichten) zorgt voor een hoge productie en meer alertheid bij je medewerkers

Conclusie

Vaak verandert er een hoop wanneer de visie van het bedrijf anders wordt. Dat zien we dan ook terug aan veranderingen in het interieur: een grote make-over. Je hebt de mogelijkheid om de zaken eens even flink te veranderen, zoals de vloer reinigen of vervangen, nieuwe meubels en de algehele sfeer van de werkruimtes met behulp van een goed lichtplan dat de productiviteit en de leefbaarheid in het band kan verbeteren. Tegenwoordig hebben andere inzichten als het gaat over licht en bewegingsruimte in een kantoor. Laat je inspireren door experts.

Meer lezen?

Door onze blogs willen we je inspireren. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken in de wereld van design en interieur. Wil je een superleuk inrichting voor je babykamer? Of wil je tips om je ramen beter te lappen? Check dan snel onze blogs!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden