Virtuele vakman

Een superleuke inrichting voor je babykamer: inspiratie

Muurstickers

Een superleuke inrichting voor je babykamer: inspiratie

Geplaatst op

De komst van een baby in de familie is bijzonder. Vaak zijn aanstaande ouders al lang van te voren bezig om de babykamer leuk te maken, bijvoorbeeld met behulp van muurstickers. Muurstickers-babykamer heeft ontzettend leuke stickers voor op je muur. In deze blog geven we je een paar leuke ideeën voor de inrichting van je babykamer. Kijk snel en laat je inspireren.

Meubels

Een van de leukste dingen om de babykamer mee in te richten zijn de meubels. Dat maakt een kamer compleet. Er zijn tal van meubels die je nodig hebt, zoals een wieg, commode, maar ook kasten om spullen voor de baby in te doen. Ook zijn er meer decoratieve meubels, zoals kleine stoelen, waar je kind later op kan zitten als het groter is.

Kleuren

Voor de babykamer kies je kleuren die je leuk vindt. Het hoeft niet per se blauw of roze te zijn natuurlijk. Zachte kleuren zijn leuk voor een kinderkamer en zorgen voor een positieve look. Het is een bijzondere gebeurtenis, het krijgen van een kind, dus in de een babykamer mag je best een beetje uitpakken.

Muurstickers

Het is heel leuk om een baby- of kinderkamer net even een beetje creatiever in te richten. Dat kun je bijvoorbeeld doen met mooie muurstickers. Er bestaan verschillende ontwerpen: zoals gouden sterren, dieren en zelfs stickers van Nijntje.

Zorg voor licht

In een kamer is het belangrijk dat je voldoende daglicht hebt. Zo woon je een stuk fijner. Als kinderen groot worden, willen ze graag op hun kamer spelen, dit is dan de eerste “eigen ruimte” in huis. Dit wordt een eigen wereld voor ze waarin ze kunnen fantaseren en ontwikkelen. Dan is een natuurlijke lichtval wel erg fijn. Daar wordt je kind vrolijk van.

Ventilatie

Naast lichtval is ventilatie ook belangrijk voor het woonplezier in de kamer. Ook voor een goede nachtrust is ventilatie belangrijk, zo blijf je gezond. Een luchtrooster is een minimale vereiste, maar een luchtventilatiesysteem wordt aangeraden. Zo kun je er gerust op zijn dat je kleine lekker kan slapen.

Conclusie

De babykamer inrichten is een creatieve, leuke onderneming waaraan je veel plezier zal beleven. Denk aan zachte kleuren, functioneel en decoratief meubilair en zorg voor voldoende licht en ventilatie.

Meer ontdekken

We houden je graag op de hoogte van living & lifestyle, daarvoor kun je terecht op onze site. Altijd al alles willen weten over betonplaten? Of wat je kunt doen aan een verstopt riool? Hou onze site in de gaten.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden