Virtuele vakman

Verschillende soorten gietvloeren met verschillende prijzen

Verschillende soorten gietvloeren met verschillende prijzen

Geplaatst op

Als u op zoek ben gegaan naar een specialist om een gietvloer voor u aan te leggen dan heeft u ongetwijfeld ervaren dat er behoorlijk veel verschil kan zitten in de gietvloer prijzen. Deze prijsverschillen zijn echter goed te verklaren, de producenten kunnen bijvoorbeeld zelf kiezen welke ingrediënten er gebruikt worden. De kunststof substantie die over uw bestaande vloer heen wordt gegoten om een gietvloer te creëren bestaat altijd uit een mix van ingrediënten, vaak zelfs natuurlijke materialen.

Kies uw eigen stijl

Een veelgenoemd voordeel uit gietvloer is dat deze in een eigen stijl zijn af te werken. Veel mensen denken dat een gietvloer er gewoon grijs en saai uitziet, dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Het is namelijk mogelijk om het laatste deel van de vloer af te laten werken in uw eigen stijl.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een aparte kleur zoals rood of blauw, of een patroon zoals vierkanten of rondjes op de vloer. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om een afbeelding op de vloer aan te laten brengen, dit kan leuk zijn als je een winkel hebt bijvoorbeeld en een logo op de vloer wilt zetten.

De levensduur van een gietvloer

Het grootste voordeel van een gietvloer is ongetwijfeld dat deze super lang meegaat. U doet eigenlijk een investering voor het leven want een gietvloer kan wel tientallen jaren lang in goede staat blijven. Vergelijk dit maar eens met een houten vloer of met laminaat bijvoorbeeld. Ook pvc-vloeren kunnen er lang niet aan tippen. Vergeleken bij het traditionele type vloeren gaat een gietvloer tot wel 10 keer zo lang mee. Om de levensduur nog langer te maken is het aan te raden viltjes onder de stoelen te plaatsen. Zo voorkom je krassen en strepen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden