Virtuele vakman

Verhoog de efficiëntie van de logistiek bij versproducten

Verhoog de efficiëntie van de logistiek bij versproducten

Geplaatst op

De logistiek van versproducten is een belangrijk onderdeel om de producten in goede staat in de supermarkt te krijgen. Flexibiliteit en efficiëntie in de logistiek is belangrijk om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen van klanten, belanghebbenden en hoger in de managementketen. Flexibele klapkratten helpen om die efficiëntie te kunnen bieden.

Wanneer orders toenemen of afnemen, moet je in staat zijn om efficiënt aan de vraag te voldoen of kosten te besparen. Een succesvolle logistieke operatie vereist inzicht in alle onderdelen van de keten, van human resources tot en met de verzendkosten.

Maximale flexibiliteit met klapkratten

Flexibele kratten van bijvoorbeeld Europpoolsysteem.com, leveren flexibiliteit doordat deze voorbereid zijn op iedere vorm van verandering in de logistiek. Ze minimaliseren de kosten tijdens lagere productiviteitsperiodes en bieden een investering op langere termijn. Je kunt er namelijk nooit genoeg van hebben!

Buiten het besparen van kosten bieden kunststof inklapbare kratten nog meer voordelen.

Verkrijgbaar in verschillende maten

Er is niet één maat die past als het gaat om inklapbare kratten. Je kan kiezen voor kleine, middelgrote of grote kratten. Hierdoor neem je nooit te veel ruimte in beslag dan nodig is. Het gebruik van plastic bevordert een veiligere hantering en is hygiënisch genoeg om aan strenge voedsel- en farmaceutische normen te voldoen. Ze worden ook geleverd met deksels en ventilatiedeksels om te helpen bij het veilig verzenden van alle soorten producten. Hierdoor zijn de kratten uitermate geschikt voor het verzenden dan fruit, groente, vlees en vis. Gemakkelijk te onderscheiden door kleuren en vorm.

Verminder de retourkosten

We verklapte het hierboven al een beetje, maar klapkratten besparen kosten. Het terugsturen van kratten nadat ze gebruikt zijn voor levering is namelijk goedkoper, omdat ze minder ruimte in beslag nemen. Je kan de totale verzendkosten verlagen en aan de vraag blijven voldoen tegen minimale kosten.

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden