Virtuele vakman

Je woning verbouwen? Dit zijn handige producten die je niet kunt missen van yessspro.nl

Je woning verbouwen? Dit zijn handige producten die je niet kunt missen van yessspro.nl

Geplaatst op

Ga je binnenkort weer je huis verbouwen? Of je dat nou zelf doet of dat je hulp krijgt van iemand, er zijn altijd een aantal spullen die je zeker niet mag vergeten. Want als je geen professionele klusser of een bedrijf inhuurt, zal je de meeste dingen helemaal zelf moeten regelen. Hieronder zullen de belangrijkste algemene benodigdheden op een rijtje gezet worden. Klik hier ook om op de website van https://www.yessspro.nl/ te kijken, want deze website bevat ook veel informatie over wat je allemaal nodig hebt.

Goede werkkleding en schoenen

Wanneer je gaat verbouwen, gaat het niet alleen maar om het klussen, maar staat jouw veiligheid natuurlijk ook voorop. En dan is het hebben van een veilige outfit wel essentieel. Kijk dus even wat voor soort kleding je al hebt, maar anders is het wel verstandig om iets aan te schaffen. Koop een werkpak of overall, goede werkhandschoenen, veilige werkschoenen, een helm, een beschermende bril. een gehoorbeschermer en eventueel een gereedschapsgordel.

Plastic om meubels of vloer af te dekken

Wanneer je gaat verbouwen, moet je ook ergens je meubels laten. Maar dat kan niet altijd. Dan is afdekplastic echt onmisbaar. Hiermee bescherm je de meubelstukken tegen stof, vuil en beschadigingen. Een paar grote oude doeken zijn ook een prima alternatief. Dit werk natuurlijk ook goed voor het beschermen van de vloer.

Stevige steiger

Met een gewone ladder kom je al best ver met je werkzaamheden. Maar voor een hele verbouwing kan je beter een of meerdere stevige steigers kopen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een compacte kamersteiger. Moet je vaak van plek verwisselen? Kijk dan eens om een speciale steigeraanhanger te kopen. Dit maakt dan het vervoeren een stuk eenvoudiger en veiliger ook.

Verschillende soorten gereedschap en benodigdheden

Dan kan het klussen bijna beginnen, maar niet zonder gereedschap. Bedenk wat je precies nodig hebt en of je dit al in huis hebt. Met onderstaande lijstje moet je al een eind kopen:

  • Basisgereedschap: hamer, schroevendraaier, tangen, zagen, steeksleutelset en mes
  • Elektrisch gereedschap: boormachine met verschillende boren, elektrische schroevendraaier, schuurmachine, zaagmachine, multitool.
  • Meetgereedschap: waterpas, rolmeter en lasermeter.

Let wel op dat bij de meeste elektrische gereedschappen dat de snoeren niet zo lang zijn. Een verlengsnoer is dus ook echt niet onmisbaar bij een verbouwing. Maar vergeet ook niet te denken aan een grote bouwafvalzak, een goede bouwverlichting.

En om het jezelf makkelijker te maken is het ook handig en misschien slim om te werken met een digitale of papieren checklist met alle werkzaamheden.

Gerelateerde berichten

Betonboren: Kenmerken en Voordelen van een Robuust Gereedschap

In de wereld van constructie en bouw is de betonboor een krachtig instrument met een veelheid aan toepassingen. Dit specifiek ontworpen gereedschap...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden