Virtuele vakman

Hoeveel soorten verzenddozen zijn er?

Hoeveel soorten verzenddozen zijn er?

Geplaatst op

Er zijn zoveel soorten verpakkingen waarbij je allemaal wel verzenddozen kunt verzinnen. Dat maakt het een stuk makkelijker om je producten van A naar B te zenden. Erg handig wanneer je een eigen bedrijf hebt. In deze blog geven we je een aantal tips. Kijk snel met ons mee en doe er je voordeel mee.

Welke soorten verzenddozen zijn er?

Het is een grote collectie verzenddozen waaruit je kunt kiezen. Natuurlijk kunnen we je nooit alle verschillende dozen laten zien, maar veel voorkomende typen natuurlijk wel. We hebben er een aantal op een rijtje gezet voor je:

Brievenbusdozen

Een van de meest gebruikte dozen zijn de brievenbusdozen. Ze worden zoveel gebruik, omdat postorderbedrijven en webshops helpt hun producten van A naar B te zenden, want ze kunnen dus makkelijk door de brievenbus.

Bruine pakketdozen

Veel gebruikte pakketdozen zijn er in verschillende formaten. Sommigen passen door de brievenbus, anderen niet. Door de verschillende formaten kun je er verschillende producten mee versturen.

Wijndozen

Heb je een cadeau dat je een keertje leuk wilt presenteren of kun je niet op een verjaardag komen, maar wil je deze niet ongemerkt voorbij laten gaan? Dan is het leuk om een wijn in een wijndoos te verzenden. Er zijn ook wijndozen waarin je 6 flessen wijn kunt versturen. Deze hebben dan ook aparte tussen schotjes op de flessen op hun plaats te laten.

LP dozen

Na een lange tijd weg te zijn geweest is de LP weer terug. Het moest allemaal digitaal en op cd. De muziek werd er volgens de kenners killer van, niet warmer. De LP was dan wel minder hi-tech, maar toch ook een stuk warmer qua klank. Dit medium is mooi om te versturen in een speciale doos. Een schitterend cadeau voor een muziekliefhebber die houdt van platen. Een plaat is kwetsbaar, daarom moet deze met zijn hoes in een speciale doos verstuurd worden. LP dozen zijn perfect hiervoor.

Kies de verzenddoos die bij je past en profiteer direct van het gemak dat je ervan hebt.

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden