Virtuele vakman

Hoe kies je de beste deurklink uit?

Hoe kies je de beste deurklink uit?

Geplaatst op

Als je aan het verbouwen bent is het misschien niet een van de eerste dingen waar je aan denkt, de deurklinken. Toch is je woning niet af zonder bijpassende deurklinken. Het is belangrijk dat een deurklink een mooie uitstraling heeft en past bij je stijl en interieur. Hier lees je wel deurbeslag er is en hoe je de beste keuze maakt. 

Modern interieur

Heb je een modern interieur dan heb je deurklinken nodig die hier goed bij passen. Deurklinken met een vierkant schild van RVS doen het bijvoorbeeld goed in een modern interieur. Ook zwarte deurklinken kunnen een modern interieur erg stijlvol aankleden. In plaats van een schild kun je bij een modern interieur ook kiezen voor een rozet. Bij Ostiumhome vind je een grote keuze aan deurklinken die passen in een modern interieur.

Landelijk interieur

Bij een landelijk interieur passen deurklinken van gietijzer. Er zijn ook landelijke modellen te vinden met klassieke afwerking. Soms van brons of zilver. Kies voor een Nederlandse stijl, de stijl van het Engelse platteland of een elegante Franse stijl. Bij een landelijk model kun je het beste kiezen voor een schild in plaats van een rozet. Dat geeft vaak net dat landelijke tintje aan de deurklinken. Landelijke deurklinken kun je krijgen in verschillende uitvoeringen. Bekijk verschillende uitvoeringen en beoordeel welke het beste in jouw interieur past.

Klassiek interieur

Een klassieke deurklink is vaak gemaakt van klassieke materialen zoals brons of gietijzer. Hierdoor krijgen ze een authentiek karakter dat past bij in het klassieke interieur. Kies je voor een klassieke deurklink, kies dan niet voor massaproductie. Hiermee gaat het klassieke en authentieke karakter verloren. Deurklinken die passen in een klassiek interieur zijn vaak wat duurder, maar de klassieke stijl van je inrichting wordt er perfect mee aangevuld.

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden