Virtuele vakman

Haal meer uit je pallets, gooi ze niet weg!

Europallets

Haal meer uit je pallets, gooi ze niet weg!

Geplaatst op

Europallets zijn in de industriewereld vooral nuttig voor het vervoeren van grote hoeveelheden producten. In de woon-en-designwereld worden europallets op een hele creatieve manier hergebruikt. Het zijn simpele pallets, maar als je een klein beetje creatief bent kun je er hele leuke en mooie meubels of accessoires van maken. Wat dacht je van banken, kasten, loungesets, plantenbakken en bedden. In deze blog vind je verschillende creatieve ideeën om van pallets wat moois te maken.

Meubels voor in je woonkamer

Al enkele jaren is het gebruik van pallets in en om het huis enorm toegenomen. Mensen zien het tegenwoordig als stijlvolle toevoegingen aan hun woning. In de woonkamer kun je de pallets of onderdelen van de pallets gebruiken voor bijvoorbeeld (bijzet)tafels, stoelen, banken en kasten. Als je een beetje creatief bent kun je er ook hele andere dingen van maken. Veel mensen combineren de houtkleur van de pallets met andere meubels om je interieur compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan een boekenkast gemaakt van pallethout en een houtenvloer die er al in lag. Als je ook nog de zelfgemaakte meubels van pallethout een kleurtje of een extra glans geeft, kunnen er leuke combinaties ontstaan.

Laat je slaapkamer inrichten met pallethout

Ook in je slaapkamer zijn er tientallen leuke palletideeën mogelijk. Wat dacht je ervan om te slapen op een zelfgemaakt bed van pallets? Ook diverse decoraties en inrichtingen kunnen opgebouwd worden uit pallets of onderdelen daarvan. Denk bijvoorbeeld aan: een achterwand wat tevens ook een romantisch sfeertje geeft, een mooi en compact schoenenkastje zodat je je schoenen niet meer rond laat slingeren, een nachtkastje naast je bed of een stevige plank om wat decoratie op te zetten. Het kan allemaal zolang je maar creatief blijft denken. Wij hebben er nu een paar op een rijtje gezet maar er zijn vast nog tientallen ideeën.

Genieten van de zon op een zelfgebouwde lounge set

Wat is nou lekkerder dan in je eigen tuin of balkon te luieren en te genieten van de warme zon? Heerlijk onder het genot van lekkere drankje of hapje. Maar wist je dat je ook hele leuke tuinmeubels van pallets kunt maken? Denk maar eens aan plantenbakken, schuttingen of aan een loungeset.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden