Virtuele vakman

Een overkapping maken; dit heb je nodig (o.a. douglas palen)

Een overkapping maken; dit heb je nodig (o.a. douglas palen)

Geplaatst op

Tegenwoordig loont het meer dan ooit om zelf de handen uit de mouwen te steken. De prijzen zijn wereldwijd de pan uit gerezen en dat zie je in elke sector terug. Wil je een paar tegeltjes laten leggen in de tuin? Schrik dan niet als je vervolgens een factuur van €2000 op de deurmat ziet verschijnen. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom ga je zelf maar eens aan de slag. Je gaat ervoor zorgen dat je het zelf goed gaat doen en zo bespaar je een enorme smak met geld. Dit ga je in dit geval doen met het bouwen van een overkapping. Een overkapping is enorm leuk om in je tuin te hebben en daarom snappen we maar al te goed dat je dit zelf gaat bouwen. Maar goed, je komt wel voor een aantal uitdagingen te staan. Deze uitdagingen doen zich voor in verschillende vormen, maar één daarvan is dat je niet weet wat je nodig hebt. Dit zijn onder andere douglas palen, maar we vertellen je meer over douglas palen en de rest in deze blog.

Douglas palen

De douglas palen waar we je net al een beetje over hebben verteld zijn zeer belangrijk. Deze palen kun je voor vele doeleinden gebruiken en een overkapping is hier één van. Of je dit nu als fundering, steunpalen, draagbalken of palen voor iets anders gebruikt; dat maakt niet uit. De keuze is helemaal aan jou maar één ding is zeker; de douglas palen werken fantastisch. Goede kwaliteit, geen rot, makkelijk te gebruiken en relatief goedkoop vergeleken met andere alternatieven. 

Gereedschap

Dan natuurlijk het gereedschap. Je moet bijvoorbeeld uiteraard de douglas palen kunnen monteren aan een constructie of aan elkaar. Standaard dingen als een boor, zaag, waterpas, schroeven en bouten zijn hoe dan ook nodig, maar kijk ook eens goed naar specifieke dingen die je wellicht nodig hebt. 

Bouwmateriaal

Daarnaast zul je moeten kijken naar ander bouwmateriaal dat nodig is. Hierbij moet je denken aan dingen als cement, glazen deuren, balken voor je vloer en ga zo maar door.

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden