Virtuele vakman

Een nieuwe look voor je badkamer

Een nieuwe look voor je badkamer

Geplaatst op

Een online vakman is zo geboekt. Je kunt heel gemakkelijk via Google zoeken naar wat je nodig hebt. Heb jij een badkamer van je dromen, dan is het mogelijk om deze te realiseren met de kennis en kunde die de vakmannen voor je in petto hebben. 

Bij https://www.tonscholten.nl vind je bijvoorbeeld gedegen kennis en kunde waar je project echt wel verder mee komt! In deze blog gaan we je allerlei leuke ideeën geven voor je nieuwe badkamer. Daar kun je weer vele jaren mee verder. Supergenieten. 

Verschillende bijzondere elementen voor in de badkamer

Wanneer je nieuwe badkamer gaat maken, wil je er natuurlijk wel voor zorgen dat het een bijzondere badkamer wordt waarin allerlei uitgesproken elementen een eigen plaats hebben.

Een van die elementen is het ovale bad dat vrijstaand is. Dat zorgt gelijk voor een beetje extra sfeer. Het ding ziet er heel klassiek uit. Wij vinden het ook erg mooi om zwevende wastafels in de badkamer te hebben, gecombineerd met een zwevend toilet. Dat is ook erg makkelijk bij het schoonmaken omdat je zo met een dweil onder alle elementen door kan.

Stijlen voor in de badkamer 

Al vele jaren is de industriële stijl erg populair voor in de badkamer. Roestvrij staal, beton en natuursteen spelen de hoofdrol in deze badkamers. Je kunt ook gaan voor een wat meer Aziatische badkamer waarin bijvoorbeeld bamboe een rol speelt. 

Het mooie van dergelijke stijlen is dat ze zo elementair zijn en dat je er daardoor een bepaalde relaxtheid in kunt ervaren.

Tal van online design goeroes zullen je aanraden om te gaan voor een elementaire stijl in je badkamer. En volgens ons hebben ze daar gelijk in. Het is een stuk gemakkelijker om een elementaire badkamer schoon te maken. Zorg er dus voor dat je zwevende meubels hebt, dat zorgt ook voor een bepaalde lichtheid.

Vergeet trouwens niet te ventileren, dat is namelijk erg goed voor je gezondheid en de kwaliteit van de badkamer. 

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden