Wil jij de waarde van je woning en je woonplezier vergroten? Dat kan met rolluiken! Maar dan komt natuurlijk de vraag op: hoe dat dan allemaal kan?  Dit gaan we in deze blok met je doornemen, gewoon om je te inspireren en een beetje te informeren over wat er allemaal mogelijk is met die fantastische rolluiken. Veel plezier met lezen en doe je voordeel met onze tips.

Veiligheid 

De waarde van je woning en je woonplezier wordt sterk vergroot wanneer je veilig woont in je woning waar je helemaal jezelf kunt zijn en met je familie kunt genieten van de vrije tijd na een week van hard werken bijvoorbeeld. Rolluiken vergroten de veiligheid van een woning omdat inbrekers niet gemakkelijk naar binnen kunnen komen als ze naar beneden zijn. Dan moeten ze al met een slijptol in de weer gaan en dat is iets wat inbrekers doorgaans niet doen omdat het veel aandacht trekt. 

Het is gemakkelijk de rolluiken naar boven en naar beneden te doen via een systeem dat vanuit de woning te bedienen is. 

Woonplezier 

Er schuilt aardig wat woonplezier achter de rolluiken. In de zin dat mensen niet naar binnen kunnen kijken bij jou en daardoor een bijzonder grote privacy heerst in je woning waar je van kunnen profiteren. Daarnaast is het zo, dat de looks van rolluiken zorgen voor het industriële aanblik van je huis en dat kan in sommige gevallen een geprefereerde look zijn. 

Het is erg fijn om op een zomerdag te profiteren van de isolerende werking van rolluiken. Hetzelfde geldt overigens voor in de winter. Daarbij houdt het rolluikencollectief de nodige zonnestraal tegen waardoor je geen hinder zult ondervinden van een felle zon.