Virtuele vakman

8 dingen die je kunt maken van pallets

8 dingen die je kunt maken van pallets

Geplaatst op

Houten pallets werden ooit uitsluitend gebruikt voor het vervoer van goederen. Maar ze zijn al snel een favoriet geworden onder degenen die houden van klussen. Ze kunnen worden gebruikt om zo ongeveer alles te maken, van zwembaden tot kleine huisjes. Het beste deel? Ze zijn ongelooflijk goedkoop in vergelijking met traditionele bouwmaterialen. Er is altijd wel iemand die iemand kent die voor jou gratis gebruikte pallets kan regelen.

Een schoenenrek maken van pallets

Stapel kleinere houten pallets op elkaar om een eenvoudige schoenenrek te maken. je kunt altijd grotere stukken gebruiken om meer schoenen op te bergen.

Maak jouw eigen eettafel

Op zoek naar een elegante eetkamertafel gemaakt van pallets? Het enige wat je hoeft te doen is alle stukken hout van jouw pallet te verzamelen en opnieuw te rangschikken tot een plat oppervlak. je kunt ook een laag blanke lak toevoegen om de tafel een gepolijste look te geven.

Van pallets kun je mooie hoofdborden maken.

Of je het nu gelooft of niet, houten pallets zijn ook goede hoofdborden. Ze zijn perfect voor iedereen die wat extra persoonlijkheid aan zijn slaapkamer wil toevoegen.

Bijpassende nachtkastjes

Je kunt met pallets in dezelfde stijl als de hoofdborden leuke nachtkastjes maken zodat dit goed bij elkaar aansluit.

Buitenmeubels gemaakt van pallets

Als je geen fortuin wilt uitgeven voor een nieuwe buitenbank, kun je altijd kiezen voor houten pallets. Koop hierbij wat mooie kussens en jouw buitenbank ziet er super gezellig uit.

Een salontafel met een rustieke uitstraling

je kunt jouw salontafel een mooie rustieke uitstraling geven door gebruik te maken van een houten pallet als frame. Door de pallet met de onderkant naar boven te plaatsen kun je een glazen blad aan de tafel toevoegen, wat een leuke touch is.

Maak van pallets een garage-organizer

Om de garage overzichtelijk te houden, neem je één houten pallet en spijkert het aan de muur. Je kunt er allerlei gereedschappen in plaatsen zodra deze stevig vastzitten.

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden