Virtuele vakman

6 key trackers die je kunt gebruiken om je verloren sleutels te vinden

6 key trackers die je kunt gebruiken om je verloren sleutels te vinden

Geplaatst op

De basisfunctionaliteit van key tracker is om zoekgeraakte sleutels op te sporen of er op een andere manier voor te zorgen dat sleutels nooit verloren gaan. Een key tracker is in wezen een klein apparaatje dat op aan sleutelbos past. Deze apparaten worden meestal gekoppeld met smartphones om de locatie van de zoekgeraakte sleutels bij te houden. Het gemiddelde bereik van een gemiddelde key tracker is zo’n 30 meter tussen apparaten. Als we het in deze blog dus hebben over gemiddelde key-trackers, kun je bovenstaande in gedachten houden. Hier volgt een lijst van 7 key trackers die wij van harte aanbevelen.

1. TrackR

Er zijn twee opties als het gaat om TrackR key trackers. Dit zijn de TrackR Pixel en de TrackR Bravo. Naast de grootte en het uiterlijk van de producten zijn er zeer kleine verschillen tussen de twee apparaten. De TrackR Bravo heeft een bredere diameter en de TrackR Pixel is iets dikker.

De voorkeur gaat nét naar de TrackR Pixel omdat het een alarm heeft van 90 decibel ten opzichte van de TrackR Bravo, die een 82-decibel alarm heeft. Er zijn ook meer kleurmogelijkheden voor de TrackR Pixel.

2. E-Byta

Een van de voordelen van de E-Byta is de prijs. De levensduur van de batterij gaat naar verluidt 6 tot 8 maanden mee, hoewel klanten hebben beweerd dat hun batterij langer of minder lang meegaat. Maar de batterij kan worden vervangen wanneer deze toch op is.

Ook is het voorzien van een alarmfunctie door het apparaat te koppelen met de smart device app. Dit alarm is bedoeld om u te waarschuwen wanneer je telefoon en E-Byta hun verbinding verliezen. Het bereik dat je sleutels moeten blijven, in relatie tot je telefoon, is niet gespecificeerd door het bedrijf en geverifieerde kopers variëren qua mening over het bereik. Voor het geld is het een van de beste opties voor key trackers.

3. Boldguard

Net als een aantal van de andere producten op deze lijst heeft de fabrikant een aantal opties voor je om te kiezen. Je kunt zelf bepalen of je de ronde Boldguard of de vierkante Boldguard wilt hebben. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven hebben beide producten een andere behuizing zonder enige variatie in assortiment of functionaliteit.

Als je je telefoon en sleutels in de buurt wilt houden, zal dit product perfect zijn. Sommige gebruikers kunnen vinden dit niet passen bij hun wensen, zoals je zult lezen in sommige reviews, hoopten sommige mensen meer bereik te hebben voordat hun apparaat losgekoppeld van hun smartphone. Wanneer deze verbreking gebeurt, word je gewaarschuwd door de alarmfunctie van de bodyguard.

4. Njoiii

Als je op zoek bent naar een Bluetooth sleutelzoeker met een lange levensduur van de batterij, de Njoiii heeft een van de langste geadverteerde levensduur van de batterij van alle beschikbare sleutelvinders. De levensduur van de batterij gaat naar verluidt 12 tot 18 maanden mee. En zoals vele andere opties op deze lijst, kan de batterij worden vervangen als er een probleem is.

De prijs van de Njoiii maakt het ook een van de meer betaalbare opties op deze lijst, maar zeker niet met een grote marge, en het is niet het goedkoopste apparaat voor het vinden van je verloren sleutels. De Njoiii is dan misschien wel waterbestendig, maar er is geen specifieke duur of diepte aangegeven die hij zou kunnen weerstaan.

5. Xenzy

Voor een extreem lage prijs, kun je een pakket van 3 Xenzy sleutelzoekers krijgen voor ongeveer €15. Hoewel je vanuit het uiterlijk van het ontwerp kunt denken dat het niet op een sleutelhanger past, zijn er sleutelkoorden beschikbaar. Met zoveel Bluetooth trackers kun je ze gebruiken voor al je reservesleutels of voor andere waardevolle spullen waarvan je denkt dat je ze kwijt bent.

Het apparaat heeft een bereik van meer dan 20 meter. Je hoort automatische een belletje dat aangeeft dat je je waardevolle spullen vergeet. Dit is perfect als je de gewoonte hebt om niet alleen je sleutels te verliezen, maar ook om ze uit je zakken te laten vallen of je huis te verlaten zonder ze te pakken of je sleutels in je auto achter te laten.

6. Legacy Plus

De meeste sleuteltrackers op deze lijst hebben dezelfde beperkende functie, en het is hierin dat de Legacy Plus opvalt. Om te kunnen concurreren met de vele producten die op de markt zijn, beschikt de Legacy Plus over een bereik van maar liefst 50 meter.

Voor het bereik dat de Legacy Plus kan communiceren met uw andere apparaat, kun je verwachten dat het een vergelijkbare prijsklasse is als vergelijkbare producten, maar dit is niet het geval.

Desalniettemin kan het gebeuren dat je jezelf hebt buitengesloten zonder reservesleutel. Neem in dat geval contact op met Slotenmaker Expert: slotenmaker in Rotterdam

Gerelateerde berichten

Vloer en keukenblad beschermen dankzij producten

Als je een eigen huis gaat kopen, waar misschien hier en daar nog een tikkeltje aan gewerkt moet worden, dan ben je eens zo blij wanneer alles van...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden